Rychlá marináda

Rychlá chilli marináda podle Pohlreicha

1 lžíce curry pasty
0,5 dl kečupu (ano kečupu)
1-2 lžíce oleje, podle druhu masa (bůček další tuk určitě nepotřebuje)
1 lžíce sojové omáčky, nebo „vošestru"
pár kapek octa, třeba zázvorového
popř. trochu vody
trochu dosolit

Všechno hezky prošleháme nebo promícháme. Potřeme maso marinádou a dáme do ledničky na pár hodin odpočnout. Maso upečeme v troubě anebo na grilu. Grilujte pozvolna, aby se cukr v kečupu nepálil. Že to není podle Pohlreicha? Jasně, že ne, je to blbost, ale funkční :-).

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení