Kočka po indicku

Přidáno: 10. 7. 2017 15:00:26 Počet shlédnutí: 2244

10 Červenec 2017

Čočka po indicku

Kočka po indicku

Pozor: tento recept není určen pro osoby mladších 18 let.

Ingredience:

1 až 2 kočky, pěkně vyběhané a libové, nejlépe venkovní
300 g zelené čočky
olej
kari koření
1 feferonku, třeba feferonku "Ianacu"
mleté chilli
asi dvě lžíce rajčatového protlaku
trochu cukru
sůl
šťávu z půlky citronu
pepř
1 cibule
2 stroužky česneku

Přátelé, teď jsme Vás ale pěkně nachytali: Vy jste si fakt mysleli, že tady vaříme kočičky...Mohu Vás ujistit, že ačkoliv jedna z kočiček autora tohoto receptu už byla na pekáčí, tak je živá a zdravá. Zde je důkaz. Kočka po indicku

(No, ovšem mám pocit, že měla ještě druhou....poznámka majitele webu)

Postup:

Čočku namočíme do studené vody.
Na oleji usmažíme cibuli a česnek.
Přidáme kari, mleté chilli,
potom směs koček ...ooops....a čočky s vodou, nasekanou feferonkou, rajčatový protlak, sůl, cukr, pepř a citronovou šťávu.
Podléváme a dusíme, až je všechno měkké a voda vypařená.

K tomu podáváme uzené maso, nebo uzeniny anebo volské oko.

 

Autor receptu:

Hana Sorensen

Kočka po indicku

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení