Kočka po indicku
Přidáno: 10. 7. 2017 15:00:26 Počet shlédnutí: 2244
10 Červenec 2017
Čočka po indicku
Pozor: tento recept není určen pro osoby mladších 18 let.
Ingredience:
1 až 2 kočky, pěkně vyběhané a libové, nejlépe venkovní
300 g zelené čočky
olej
kari koření
1 feferonku, třeba feferonku "Ianacu"
mleté chilli
asi dvě lžíce rajčatového protlaku
trochu cukru
sůl
šťávu z půlky citronu
pepř
1 cibule
2 stroužky česneku
Přátelé, teď jsme Vás ale pěkně nachytali: Vy jste si fakt mysleli, že tady vaříme kočičky...Mohu Vás ujistit, že ačkoliv jedna z kočiček autora tohoto receptu už byla na pekáčí, tak je živá a zdravá. Zde je důkaz.
(No, ovšem mám pocit, že měla ještě druhou....poznámka majitele webu)
Postup:
Čočku namočíme do studené vody.
Na oleji usmažíme cibuli a česnek.
Přidáme kari, mleté chilli,
potom směs koček ...ooops....a čočky s vodou, nasekanou feferonkou, rajčatový protlak, sůl, cukr, pepř a citronovou šťávu.
Podléváme a dusíme, až je všechno měkké a voda vypařená.
K tomu podáváme uzené maso, nebo uzeniny anebo volské oko.
Autor receptu:
Hana Sorensen